Kuulo on tärkeä osa terveyttämme ja hyvinvointiamme. Kuulonalenema heikentää usein elämänlaatua ja siksi sen hoitaminen on tärkeää.

Yhä useamman ihmisen, myös nuoren, kuulo on heikentynyt. Moni työikäinen huomaa kuulevansa aiempaa huonommin varsinkin ryhmätilanteissa. Suurimmalla osalla yli 75-vuotiaista kuulo on heikentynyt.

Kuuloblogissa alan asiantuntijat ja vierailevat tähdet käsittelevät kansantajuisesti kuulemiseen liittyviä teemoja. Tarjoamme tietoa kuulosta ja kuulo-ongelmista sekä niiden avuksi kehitetyistä tuotteista, kuten kuulokojeista ja muista kuulemisen apuvälineistä.

Toivotamme antoisia lukuhetkiä blogimme parissa. Ollaan kuulolla!

Wow, mitkä laitteet!

Wow, mitkä laitteet!

On se kyllä mukavaa rentoutua musiikin parissa raskaan työpäivän jälkeen. Kuulokojeet toimivat paitsi kuulokojeina tietysti myös korvakuulokkeina, ja ne ovatkin parhaat korvalappustereot, joita olen koskaan kokeillut.

lue lisää
Jotain ennen kuulumatonta!

Jotain ennen kuulumatonta!

Kuulokoje tuo todennäköisesti mieleen jotain beigeä, sukkahousun väristä, vinkuvaa mötikkää vaarin korvan takana. Niille, jotka ovat käyttäneet kuulokojeita jo pitkään, mieleen voi tulla ehkä tietty epämukavuus, halu sulkea laitteet aika ajoin tai jättää ne kokonaan käyttämättä.

lue lisää
Korvissa soi – ei kuitenkaan sulosointuja

Korvissa soi – ei kuitenkaan sulosointuja

Matala bassonjytke kuuluu jo kaukaa. Bum-bum-bum… Kestää tovin, ennen kuin ääni saapuu kohdalleni. Kas, mopoautohan se siinä menee, musiikki pauhaten. Näinköhän ratissa istuu nuori, joka nelikymppisenä huomaa tinnituksen vallanneen korvienvälin bassosointujen sijaan?

lue lisää